PRIJAVA ŠKODE NA VOZILU IN CENITEV POŠKODOVANIH VOZIL

PRIJAVA ŠKODE NA VOZILU IN CENITEV POŠKODOVANIH VOZIL

Ste imeli prometno nesrečo ali nezgodo? 

V Avtocentru Frko d.o.o. ponujamo enostavno in celovito storitev prijave škode na vozilu brez obiska zavarovalnice. V primeru nesreče ali poškodbe vašega vozila je ključnega pomena, da čim prej opravite prijavo škode na vozilu, kateri bo nato sledila cenitev poškodovanega vozila. Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami v Sloveniji, kar pomeni, da ste lahko brez skrbi, ne glede na to, pri kateri zavarovalnici imate sklenjeno zavarovanje. Naša storitev cenitve je prilagojena vsem zahtevam in standardom slovenskih zavarovalnic, zato vam nudimo celovito podporo pri uveljavljanju škode. Ne glede na to, ali imate kasko zavarovanje delni kasko, zavarovanje proti kraji, ali avto odgovornost, bomo poskrbeli za hitro in natančno cenitev vašega poškodovanega vozila. 

Prijava škode na vozilu in cenitev poškodovanega vozila brez obiska zavarovalnice

Imate poškodovano vozilo in bi želeli prijaviti škodo? Celoten postopek prijave škode in cenitve opravimo pri nas, brez potrebe po obisku zavarovalnice. To pomeni, da vam ni treba izgubljati časa z iskanjem prave osebe v zavarovalnici ali čakanjem na termin. Pri nas boste deležni osebne obravnave in profesionalne cenitve, kar vam omogoča, da hitro in enostavno uredite vse potrebno za popravilo vašega poškodovanega vozila.

Kontaktirajte nas in si zagotovite svoj termin cenitve in popravila vozila!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kaj potrebujete za prijavo škode in cenitev?

Za nemoten potek cenitve poškodovanih vozil prosimo, da pripravite naslednje dokumente:

  • Prometno dovoljenje: Potrebujemo veljavno prometno dovoljenje vašega vozila.
  • Policijski zapisnik: V primeru posredovanja policije ob nesreči, bomo potrebovali policijski zapisnik
  • Evropsko poročilo: V primeru trka z drugim motornim vozilom predložite ustrezno izpolnjeno evropsko poročilo
  • Fotografije nesreče: Kjer je mogoče, predložite fotografije s kraja nesreče
  • Osebni dokument: Vaš osebni dokument za identifikacijo.
  • Zavarovalna polica: Dokumenti, povezani z vašo zavarovalno polico.

Prijava škode na vozilu za različne poškodbe vašega vozila

Za vas uredimo prijavo škode in opravimo cenitev za različne poškodbe na vašem vozilu:

  • Poškodba na parkirišču: Nezgode na parkiriščih so zelo pogoste, predvsem v strnjenih naseljih in mestih.
  • Trk z divjadjo: V primeru trka z divjadjo vam pomagamo urediti vse formalnosti in poskrbimo za cenitev ter popravilo škode.
  • Poškodbe stekel: Poškodbe vetrobranskih in drugih stekel so pogoste, hitro in učinkovito jih ocenimo in popravimo.
  • Prometne nesreče: Ne glede na to, ali gre za uveljavljanje škode iz kaska ali avtoodgovornosti, smo tu, da vam pomagamo.
  • Vandalizem in objestnost: Če je vaše vozilo poškodovano zaradi vandalizma, vam pomagamo pri cenitvi in organizaciji popravila.
  • Poškodbe zaradi toče: Hitro in natančno ocenimo škodo, nastalo zaradi toče, ter poskrbimo za popravilo.
  • Poškodbe platišč: Poskrbimo za cenitev in popravilo poškodovanih platišč.
  • Svetlobna telesa in panoramska stekla: Cenimo in popravimo vse vrste poškodb na svetlobnih telesih in panoramskih steklih.
  • Poškodbe ogledal: Ocenimo in popravimo poškodovana ogledala.
  • Kraje delov: V primeru kraje delov vozila, opravimo cenitev škode in pomagamo pri ureditvi zavarovalniškega zahtevka.

Zakaj Izbrati Nas?

  • Celovita storitev na enem mestu: Prijava škode, cenitev in popravilo – vse uredimo hitro in učinkovito.
  • Brez čakalnih vrst: Zavedamo se, da je čas dragocen, zato poskrbimo za hitro in učinkovitprijavo škode ter cenitev poškodovanih vozil brez obiska zavarovalnice.
  • Strokovnost in zanesljivost: Naša ekipa izkušenih strokovnjakov poskrbi, da je vaše vozilo popravljeno v skladu z najvišjimi standardi kakovosti
  • Prilagodljivost: Prilagodimo se vašim potrebam pri prijavi škode in cenitvi
  • Individualen pristop: Vsako vozilo in vsak primer obravnavamo z največjo skrbnostjo, da zagotovimo optimalne rešitve za vaše potrebe.

Kje lahko prijavim škodo, ocenim vozilo in ga tudi kvalitetno popravim?

Če iščete zanesljivo mesto, kjer lahko prijavite škodo, ocenite svoje vozilo in ga hkrati kvalitetno popravite, je Avtocenter Frko d.o.o. prava izbira za vas! Naše strokovno usposobljeno osebje vam bo z veseljem pomagalo skozi celoten postopek, od prijave škode, cenitve vozila  in končnega popravila popravila. Pri Avtocentru Frko d.o.o. je vaše vozilo v varnih rokah. Pridite k nam in izkusite kakovost, na katero se lahko zanesete!
 

Kontaktirajte Nas

Za več informacij ali pomoč pri prijavi škode in cenitvi poškodovanih vozil nas kontaktirajte preko spletnega obrazca, telefona ali elektronske pošte. Naša prijazna ekipa vam je vedno na voljo za vsa vprašanja in pomoč. 
 
Zaupajte nam in poskrbeli bomo, da bo vaš postopek prijave škode in cenitve poškodovanih vozil potekal brez težav in v najkrajšem možnem času.
Ali lahko pri vas opravim tudi prijavo in cenitev poškodovanega vozila, ki ga je poškodovala toča?
Seveda, brez obiska zavarovalnice lahko pri podjetju Avtocenter Frko d.o.o. lahko brez težav opravite prijavo škode in cenitev vozila, ki ga je poškodovala toča. Ne glede na obseg škode, ki jo je povzročila toča, vam bomo pri tem pomagali, da bo vaš postopek prijave škode in cenitev vozila potekala gladko in brez stresa. Začnite s prijavo škode danes in prepustite skrb za vaše vozilo našim strokovnjakom!
Vozilo, ki je povzročilo škodo je zavarovano pri tuji zavarovalnici. Kako postopati naprej?

Če je vozilo, ki je povzročilo škodo, zavarovano pri tuji zavarovalnici, je postopek prijave škode in cenitve nekoliko drugačen kot pri domačih zavarovalnicah, vendar bodite brez skrbi. Pokličite nas ali izpolnite spletni obrazec, da to namesto vas, naredimo mi. 

Ali ponujate za čas cenitve in popravila tudi nadomestno vozilo?

Medtem ko je vaše vozilo na popravilu, vam nudimo nadomestno vozilo, da boste lahko nemoteno opravljali svoje obveznosti. Zavedamo se, kako pomembno je imeti prevozno sredstvo na voljo, zato poskrbimo, da vam zaradi popravila ne bo treba spreminjati vaših načrtov. Naše nadomestno vozilo vam omogoča, da ostanete mobilni in nadaljujete s svojim vsakdanjim življenjem brez prekinitev.

Nadomestna

Nadomestna vozila za vašo mobilnost

V voznem parku podjetja Frko d.o.o. je  preko 20 osebnih nadomestnih vozil ter 4 tovorna/dostavna vozila za naše stranke. Tako v primeru nezgode, menjave avto stekla ali servisa svojim strankam nudimo uporabo našega nadomestnega vozila za ves čas popravila, saj se zavedamo, da je mobilnost izjemno pomembna v vsakdanjem življenju.

Ostanite informirani

NAJNOVEJŠE NOVICE

[blocksy_posts limit="4" has_pagination="no"]

Prijavite se na e-novice

Vabimo vas k prijavi na prejemanje novosti, aktualnih vsebin in drugih všečnih zgodb

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Z oddajo svojih podatkov se strinjam, da me kontaktirate.