NADOMESTNA VOZILA

Nadomestna vozila za naše stranke

Podjetje Frko d.o.o. se zavezuje, da našim strankam nudimo celovite in kakovostne storitve, vključno z zagotavljanjem nadomestnih vozil za celoten čas popravila vašega vozila. Zavedamo se, kako pomembno je ohraniti mobilnost, tudi ko se vaše vozilo nahaja v servisni delavnici, zato smo za vas pripravili širok nabor nadomestnih vozil, ki ustrezajo različnim potrebam in željam. Naša nadomestna vozila, vam omogočajo brezskrbno nadaljevanje vsakodnevnih opravil, kljub temu, da je vaš avtomobil na popravilu.
 

Raznolika ponudba nadomestnih vozil

Naša flota nadomestnih vozil je zasnovana tako, da zadosti potrebam vseh strank, ne glede na to, ali potrebujete majhno mestno vozilo za dnevne opravke ali večje družinsko vozilo za daljše poti. Na voljo so vam:

  • Majhna mestna vozila: Idealna za mestne vožnje, enostavno parkiranje in nizko porabo goriva.
  • Kombilimuzine: Udobna in praktična izbira, primerna za vsakodnevne vožnje in krajše izlete.
  • SUV vozila: Popolna izbira za družine ali tiste, ki potrebujejo več prostora in udobja, tako na mestnih kot podeželskih poteh.
  • Lahka dostavna vozila: Za tiste, ki potrebujejo dodatno prostornino za prevoz blaga ali orodja med delovnim časom.

Vsa naša nadomestna vozila so redno vzdrževana in tehnično pregledana, kar zagotavlja njihovo brezhibno delovanje in vašo varnost na cesti.

Ugodnosti za naše stranke

Pri Frko d.o.o. smo predani zagotavljanju brezskrbne izkušnje za naše stranke. Zato vsem našim strankam, ki se odločijo za popravilo vozila pri nas, ponujamo nadomestno vozilo za celoten čas popravila. Vse, kar morate storiti, je, da ob predaji v popravilo vašega vozila izrazite željo po nadomestnem vozilu, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo.

Poleg tega vam nudimo tudi možnost izbire tipa vozila, ki vam najbolj ustreza, odvisno od trenutnih razpoložljivih vozil. Če potrebujete pomoč pri izbiri, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali in poskrbeli, da bo vaše nadomestno vozilo povsem ustrezalo vašim potrebam.

Poleg osebnih vozil, nudimo našim strankam tudi lahka dostavna vozila

Podjetje Frko d.o.o. se ponaša z raznoliko ponudbo dostavnih vozil, namenjenih tako posameznikom kot podjetjem, ki potrebujejo zanesljiv in prostoren prevoz za različne vrste tovora. Naša flota dostavnih vozil je zasnovana tako, da vsaki stranki omogočimo čim ustreznejše nadomestno vozilo, kar omogoča, da boste lahko svoje delovne naloge opravljali brezskrbno in učinkovito.

Raznolikost in prilagodljivost naših dostavnih nadomestnih vozil

Flota dostavnih vozil pri Frko d.o.o. vključuje vozila različnih velikosti in kapacitet, s čimer pokrivamo širok spekter potreb naših strank. Ne glede na to, ali potrebujete manjše vozilo za hitro dostavo ali večje vozilo za prevoz večjih tovorov, vam lahko ponudimo ustrezno rešitev. Med našimi vozili najdete:

  • Majhna dostavna vozila: Idealna za mestno vožnjo in dostavo manjših paketov, kjer so pomembni agilnost, enostavno parkiranje in nizka poraba goriva.
  • Srednje velika dostavna vozila: Namenjena podjetjem, ki potrebujejo večjo prostornino za prevoz blaga, a hkrati še vedno ohranjajo enostavno manevriranje tudi v urbanih središčih.
  • Velika dostavna vozila: Zasnovana za prevoz večjih tovorov in zahtevnejše naloge, z dodatnimi možnostmi za prilagoditev prostora in opreme glede na specifične potrebe strank.
Lahka dostavna nadomestna vozila

Nadomestna vozila za različne vrste popravil

  • popravilo vozil vseh znamk
  • avtoličarske in avrokleparske storitve
  • avtomehanična popravila
  • polnjenje in popravo klimatskih naprav
  • popravilo poškodbe, ki so jih zadale naravne nesreče (ujme, vihar, toča)
  • kalibracija in nastavitev radarjev ter kamer v vetrobranskem steklu
  • menjava stekel
  • nastavitev podvozja ali avto optika
 

Nadomestna vozila za vsakogar

V podjetju se zavedamo, kako je v današnjem času pomembna mobilnost vsakega posameznika, zato svojim strankam omogočamo za čas celotnega popravila različna nadomestna vozila:

  • Dostavna kombi vozila
  • Manjša vozila, idealna za mestno vožnjo in parkiranje v ozkih parkiriščih
  • Močna robustna vozila, za vleko težkih prikolic
  • Vozila z ročnimi in  avtomatskimi menjalniki
  • Prostorna vozila s sedmimi sedeži, namenjena večjim družinam
  • Prostorni in vsestranski karavani
  • Elegantne in udobne limuzine

ZA POPRAVILO VOZILA REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

prijazna in profesionalna ekipa

SVOJ AVTO NAM LAHKO ZAUPATE



SODELOVANJE Z VSEMI SLOVENSKIMI
ZAVAROVALNICAMI



CENITEV IN POPRAVILO VAŠEGA VOZILA NA ENEM MESTU



HITRO IN KVALITETNO POPRAVILO



CELOVITE STORITVE



NADOMESTNA VOZILA ZA VAŠO MOBILNOST

FAQ

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Ker se zavedamo, kako pomembna je v današnjem času mobilnost vsakega posameznika svojim strankam, za celoten čas popravila, nudimo nadomestna vozila

Seveda! Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami, tako da lahko vso potrebno dokumentacijo v zvezi s cenitvijo, leasing pooblastili itd. opravite kar v naši sprejemni pisarni. 

Poleg osebnih vozil popravljamo kleparsko-ličarsko in mehansko tudi dostavna kombi vozila. Za čas popravila nudimo tudi dostavno nadomestno vozilo.

Za optimalno delovanje podvozja vozila je potrebno opraviti pregled optike vsaj 1x letno. Vozilo pripeljemo na optični pregled po večjem trku, ob neenakomerni obdelavi pnevmatik ali delih vzmetenja, ali kot del letnega vzdrževanja.

V kolikor vam je vozilo poškodovala toča predlagamo, da se čim hitreje z zavarovalno polico (v kolikor je vozilo zavarovano) in prometnim dovoljenjem oglasite na našem servisu, kjer bomo uredili vse potrebne dokumente, popis škode, opravili, cenitev in vozilo dodali na seznam za popravilo.

Kje je možen prevzem nadomestnega vozila?

V podjetju Frko d.o.o. si prizadevamo, da bi našim strankam zagotovili kar se da prijetno in brezskrbno izkušnjo, ko se soočijo s težavami z vozili. Vemo, da je lahko okvara ali nesreča vašega vozila izjemno neprijetna in stresna situacija. Da bi vam olajšali te trenutke, nudimo storitev nadomestnega vozila ob prevzemu vašega vozila v popravilo.

Prevzem nadomestnega vozila ob predaji vašega vozila v popravilo

Ko nam svoje vozilo zaupate v popravilo, vam omogočamo prevzem nadomestnega vozila, s katerim boste lahko nemoteno nadaljevali svoje vsakodnevne obveznosti. V trenutku, ko pripeljete svoje vozilo k nam, bomo poskrbeli, da vas čaka pripravljeno in tehnično brezhibno nadomestno vozilo, ki vam bo v času popravila vašega vozila služilo kot začasna rešitev. Tako se boste izognili nevšečnostim, ki jih prinaša morebitna potreba po iskanju alternativnega prevoza.

Dostava nadomestnega vozila na drugo lokacijo

V podjetju Frko d.o.o. se zavedamo, da so situacije lahko še bolj zapletene, kadar je vaše vozilo nevozno in se nahaja na drugem naslovu, stran od našega servisa. Da bi vam tudi v takih primerih olajšali situacijo, smo uvedli storitev dostave nadomestnega vozila na lokacijo, kjer se nahaja poškodovano ali nevozno vozilo.

Naši strokovnjaki se bodo v dogovorjenem času odpravili na lokacijo vašega vozila, kjer bomo prevzeli poškodovano vozilo in vam istočasno dostavili nadomestno vozilo. Tako boste lahko nemudoma nadaljevali svoje poti, ne da bi morali skrbeti za logistične težave pri prevozu vašega vozila na servis. Mi bomo poskrbeli za vse, vključno s prevozom vašega vozila do našega servisa ter ustreznim popravilom, medtem ko boste vi brezskrbno uporabljali nadomestno vozilo.

Kontaktiraj nas

Lahko nas kontaktirate na naslednje načine:

Telefon: Pokličite nas na 041 664 803 ali 041 323 353, kjer vam bo naša ekipa z veseljem pomagala.

E-pošta: Pišite nam na info@servisfrko.si, kjer bomo odgovorili na vaše povpraševanje v najkrajšem možnem času.

Naslov: Obiščete nas lahko tudi osebno na našem naslovu Taborska cesta 34, 1290 Grosuplje

Spletna stran: Obiščite našo spletno stran za več informacij o naših storitvah ali za oddajo povpraševanja preko spletnega obrazca.